anneliesmits-homeopathie.nl

welkom

Welkom bij de Praktijk voor Homeopathie Berlicum

De praktijk richt zich op volwassenen en kinderen met emotionele en lichamelijke klachten. Voor elk consult wordt ruim de tijd genomen en daarbij kunt u rekenen op gedegen vakkennis en persoonlijke aandacht. 

Op deze site vindt u informatie over de organisatie en werkwijze in de praktijk en achtergrondinformatie over de Klassieke Homeopathie.
Hiermee kunt u zelf beoordelen of deze therapie bij u of uw kind past.  

Sinds 1995 ben ik klassiek homeopaat en geregistreerd lid van de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten (NVKH, 07-0737) 

 

Na in verschillende disciplines van de gezondheidszorg (o.a. als medisch analist en gezondheidsvoorlichter) gewerkt te hebben volgde ik de 5-jarige opleiding homeopathie aan de Academie voor Natuurgeneeskunde Zuid-Nederland (ANZN) en ben ik in Berlicum gestart met een praktijk.

 

In de loop der jaren is met diverse huisartsen en therapeuten in de regio een goed contact opgebouwd. Veel patiënten komen op verwijzing van hun huisarts, maar ook zonder verwijzing kunt u een afspraak maken.
 

De afgelopen jaren ben ik als praktijkdocent verbonden geweest aan de Academie voor Natuurgeneeskunde Zuid-Nederland(ANZN) en hebben reeds veel studenten stage bij mij gelopen.

Tevens ben ik mentor van enkele startende homeopaten.

 

In Kenia geef ik op vrijwillige basis jaarlijks een maand les aan de Kenya school for integrated medicine. 

(Voor meer informatie over dit prachtige project waarbij kansarme jonge Kenianen een 3-jarige opleiding tot verpleegkundige en homeopaat krijgen zie: www.4kenia.nl  en www.anneliesmits.waarbenjij.nu)

 

 

 

Informatie en afspraken:
tel: 073-5034324  
email: anneliesmits@hotmail.com of

info@anneliesmits-homeopathie.nl
Consult alleen op afspraak

 

Praktijkadres:                   

 De Haasekker 9
5258 KS Berlicum.